Защитникът на Левски Александър Емилов Александров празнува 30-и рожден ден на днешния 30 юли, информира сайтът на "сините". Целият клуб поздрави футболиста чрез специално съобщение, като отправи благопожелания. 

Ето и текста, без редакторска намеса: 

"Бранителят на Левски Александър Александров празнува днес своя 30-и рожден ден. Роден на 30 юли 1986 година в София Сашо започва с футбола в Септември (София). На 18 години преминава в Конелиано (Герман), където остава два сезона, играейки в „Б“ група. През 2006 г. е привлечен в Миньор (Перник).

След това играе един сезон и в Локомотив (Стара Загора), преди през 2008 г. да бъде взет в Берое. Там бързо се налага като основен футболист и помага на тима да се завърне в „А“ група. Представя се много силно в елита през есенния дял на сезон 2009/10.

През януари 2010 г. Александров е закупен от Черно море (Варна). На 17 октомври 2010 г. бележи първия си гол в „А“ група. Вкарва победното попадение в 89-ата минута срещу Славия (София) за успеха на „моряците“ с 3:2.

През януари 2015 година подписва с Левски и бързо превръща в един от основните играчи на тима.

Ръководството, футболистите и служителите на ПФК Левски честитят празника на Сашо и му пожелават много здраве, професионални успехи и бъдещи щастливи мигове със "синята" фланелка."