Звездата на Левски Валери Божинов не изпадна в еуфория след победата над Ботев в Коматево, в която и той имаше заслуга с попадението за крайното 3:1. Според него този успех не трябва да води до заблуждение играчите на "сините". 

"Нека не се заблуждаваме от една победа. Ние след всеки успех едва ли не си мислим, че нещо сме направили. Дано и в следващите мачове се представим както в днешната среща. Шест точки разлика са много, но ще се борим за по-предно класиране", сподели Божинов и обяви, че третата позиция, на която е отборът му в момента, не му отива. 

"Третото място не отива на голям клуб като Левски. Нашият клуб е марка и всички искат да се представят на ниво в мачовете срещу Левски. Затова няма лесни срещи. Виждате, че в първата шестица всеки може да победи всеки. Благодаря на феновете, че днес за пореден път бяха на стадиона и ни подкрепяха. Те ни задължават да се раздаваме", сподели още нападателят.

За попадението му заслугата беше изцяло на Паулиньо, който направи страхотен пробив, подигра се със защитата на съперника и му подаде на празна врата. Това накара 33-годишния нападател да отличи бразилеца за играта му.  

"Днес Паулиньо изигра доста силен мач. Той има голям потенциал. Това вече е истинският Паулиньо", сподели Божинов.