Треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков призова феновете на тима за подкрепа при домакинството на Черно море  в специално интервю за „Спортно шоу Гонг“ по Дарик радио. Срещата от 23-ия кръг е на 3 март от 12.30 часа. Тя ще може да бъде проследена с Gong.bg, по GONG PLAY, по NOVA SPORT и по Дарик радио.

„За нас двубоят с Черно море се явява един труден мач. Ще бъде здрава борба и който има желание и късмет, ще има предимство. Надявам се това да е отборът на Етър“, започна Балъков.

„Във футбола винаги липсва малко време. Разбира се, че не всичко може да се коригира и поправи, има още много неща за поправяне. Трябват ни точки, затова и мачът с Черно море ще е много важен за нас. Надявам се на малко късмет”, коментира още специалистът.

„За да бъде Етър това, което искам, ще ми трябва време. Правим каквото ни е  възможно. Опитваме се да откраднем точки, където може. Програма може би е най-тежка. Надявам се до края на втория сезон да вземем още някоя точка, която да ни помогне за баража“.

„Винаги има дребни проблеми. Но всички са здрави и дано в събота излезем в този състав, който най-много ни се иска. Климатичните условия не са идеални, затова ще има много желание и борба“.

„Разчитам на подкрепата. Нека хората се посетят хубавите заведения и да се отбележи празникът, но нека да не забравят, че има мач на стадион „Ивайло“.

„Ние с Илиан се познаваме. Той знае системата ни и начина ни на игра. Всеки може от себе си да се изненада, ако не влезе както трябва. Няма с какво да се изненадаме. Нещата ще се решат на зеления терен“.

„На базата на бюджета, който имаме успяхме да направим компактен и качествен отбор с вътрешна конкуренция. Нашия бюджет е един о най-ниските в Първа лига. И да мрънкаш и да не мрънкаш – не помага“, завърши Балъков.