Футболният агент Александър Панков, който представлява интересите на украинския футболист Артьом Милевски, призна за интереса на Лудогорец към своя клиент.

Панков обаче уточни, че има и други отбори, които желаят да привлекат в редиците си скандалния нападател, а има и опция той да остане в настоящия си отбор Динамо Брест.

"Няма да скрия, че Артьом има няколко предложения. Няма да спомена конкретни отбори, но не е само Лудогорец, има и клубове от Турция и Гърция", заяви Панков.

"Друг въпрос е, че Артьом има действащ договор с Динамо Брест. Отборът изпълни задачите си за сезона, Артьом е доволен в Брест и сякаш най-накрая намери своя клуб."

"Сега не искаме да обмисляме нищо особено. Ваканцията започна, така че ще видим след две седмици. Но за да смени отбора са нужни подробности от всички страни, които да устройват както Динамо, така и Артьом."

Лудогорец следи украински национал, вади 800 000 евро

Според "Футбол Украйна" Лудогорец е готов да даде 800 хиляди евро за играча, който има 50 мача и 8 гола за украинския национален отбор. Той е считан за евентуален заместник на Клаудиу Кешеру.

Нападателят премина в Динамо Брест през лятото със свободен трансфер от руския Тосно. За беларусите той записа 5 гола и 6 асистенции в 15 срещи през есента. Милевски направи име във футбола с десет сезона в украинския гранд Динамо Киев.

След лятото на 2013 година той последователно игра за Газиантепспор в Турция, за Хайдук Сплит и РНК Сплит в Хърватия, за Конкордия Княжна в Румъния, както и в Тосно и Динамо Брест.