Трима от избранниците на националния селекционер Любослав Пенев все още не са се присъединили към лагера на представителния ни тим за контролата с Кипър. Мачът е в сряда, 15 август от 21 часа на стадион „Георги Аспарухов” в София.

Вратарят на холандския Твенте Николай Михайлов, защитникът на украинския Волин Петър Занев и крилото на полския Лех Александър Тонев играха за своите клубни тимове късно вчера и трябва да се присъединят към съотборниците си до късния следобяд днес и ще направят първа тренировка с националния екип. Заниманието ще бъде от 20.30 на Герена. За радост на треньорския щаб в състава няма контузени футболисти след мачовете им през уикенда.

Ники Михайлов пази цял мач за Твенте при домакинската победа с 4:1 над Грьонинген в холандската Ередивизие. Занев също записа пълни 90 минути за Волин при загубата като гост от гранда Динамо Киев с 1:4 в украинската Първа лига. Тонев влезе като резерва в 75-та минута при отпадането на неговия Лех от Олимпия Грудзиадж след продължения в 1/16 финал за Купата на Полша. За вторник Любослав Пенев е предвидил две тренировки, които ще бъдат в Правец, където представителния ни тим е на лагер.