Наставникът на Славия Златомир Загорчич определи като загубени две точки крайния изход от двубоя със Септември. Битката в "Овча купел" завърши наравно 0:0, а според сръбския специалист тимът му е заслужавал успеха заради множеството си пропуски.

"Ако гледаме головите положения, загубихме две точки. Първото полувреме го изиграхме много добре, много изпуснахме, а и вратарят им споаси невероятни неща. За съжаление, нищо не влезе. Мислим позитивно и се надяваме вече да ни покрие малко и късметът."

"Вратарят им е добър, но не съм доволен от показаното от второто полувреме от нас. Чунучков се контузи, Ради Кирилов имаше проблем, Ашковски също, така че не съм доволен след почивката. Но имахме доста ситуации", заяви Загорчич пред NOVA SPORT и коментира цялостното класиране на тима в плейофите.

"Не искам да мисля, че сме се класирали, искам всеки мач да играем за победа. Когато заслужаваме, трябва да печелим. Днес заслужавахме да спечелим, но просто не ни се получи", завърши наставникът на Славия.