Наставникът на Верея Александър Томаш не остана доволен след заубата с 0:1 от Левски в мача от 18-ия кръг на Първа лига, но се радва, че вижда израстване в играта.

"Обективно погледнато Левски привидно контролираше нещата. Можехме и да седим по-добре на терена. Единственото нещо, от което съм доволен и им го казах е, че те заслужават уважение. Срещу Левски с 10 души цяло полувреме е доста трудно. Срещу който и да е отбор. Промениха ни се плановете, но в крайна сметка победителя е един.", каза Томаш.

"Позитивите са, че момчетата израстват. Отборите, които се изправят срещу нас идват с уважение. Доста добре се опитват да ни разгадаят и това е благодарение само на футболистите в съблекалнята. Много сгъстена програма имаме. Мисля че отборът ни стои добри физически, но има умора и тя е психологическа. Затормозени сме и затова много бавно понякога от фаза атака във фаза защита се прегрупираме. В крайна сметка не мога да не бъда доволен от начина, по който момчетата се опитват да иразстват. Не съм доволен от резултата и от притежанието на топката", добави специалистът.

"Има още един мач, за който почвам да се притеснявам. Последен мач е и момчетата психически са изтормозени от последните два мача. Това показва, че те вече опитват да правят повече", каза още той.

Във връзка с информациите, че заплатите на футболистите на Верея се забавят и се плаща избирателно, треньорът както и Илия Мунин категорично отрекоха

"Най-добрият отговор момчетата го дадоха на терена. Сърце и душа дават. Отдадени и ръка за ръка", завърши той.