Старши треньорът на Септември Николай Митов коментира победата с 1:0 над Пирин Благоевград в мача от 15-ия кръг на Първа лига. Наставникът на столичани заяви, че е доволен, но все пак остава реалист.

Галчев измъкна четвърта поредна победа за Септември

“Предпочитам да не е 1:0, но трите точки са си три точки. Не ни е един от най-добрите мачове. Щастлив съм, че взехме победата. Вече ще са по-спокойни и самите футболисти”, коментира Митов.

“Аз съм реалист. Ние в момента изграждаме отбор. За цели, шестици, можем да мечтаем, но по-напред във времето. Мисля само за следващия мач. Срещу всеки един отбор трябва да сме максимално концентрирани и мотивирани иначе няма да се получи нищо. След тези три дни почивка започваме подготовка за мача със Славия”, допълни той.

Боби Галчев е номер 1 на Септември - Пирин

“Крис Гади е с разтежение. Важното е, че това не се отразява на играта ни. Играем колективно. Имаше един период, в който 5/6 човека ги нямаше и беше много трудно за нас”, каза още Митов.

Митов коментира шеговито и приза за Играч на мача, който читателите на Gong.bg връчиха на Борис Галчев.

"На Борис Галчев работата му е да вкарва. Вече е много студено, вместо шампанско трябва да му давате по едно вино", пошегува се той.