Два отбора в криза откриват 11-ия кръг на еfbet Лига. Берое приема ЦСКА 1948 под Аязмото днес от 17:00 часа. Двубоят ще се излъчва на живо по DIEMA SPORT, а на Gong.bg ще проследим на живо най-интересното от срещата. 

Заралии започнаха силно сезона, но след това наредиха четири поредни победи. Густаво Араголаса беше уволнен след загубата от Черно море на "Тича", а новият треньор Хосе Луис Ачиари дебютира с поражение от Ботев Враца. Двубоят беше исторически за "зелените", които за първи път заложиха на стартов състав без нито един българин, а такъв не влезе и като резерва. 

Към момента Берое е в средата на таблицата, но програмата на отбора в следващите кръгове е изключително тежка и ситуацията може да стане още по-сложна. Освен това се появиха информации, че клубът е загубил автобуса си, а няма пари да бъде поправена косачката. Това идва на фона на слухове за неизплатени премии и наеми за квартири на играчите. 

Ачиари днес няма да може да разчита на наказания защитник Франко Минго. В групата на отбора се завърна Васил Василев. 

ЦСКА 1948 заема седмо място във временното класиране, като има и два мача по-малко. "Червените" се намират в серия от два мача без победа, като се смята, че при трети такъв наставникът Николай Панайотов ще бъде уволнен. Специалистът не може да разчита на трайно контузените Джонатан и Евгений Сердюк. Очаква се той да заложи на Видар Кяртансон на върха на атаката, след като исландецът вкара първия си гол за клуба при равенството 1:1 срещу Черно море в миналия кръг. 

Главен съдия на срещата е Мартин Великов.