Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков остана доволен от видяното по време на двубоя на „сините” срещу Локомотив Мездра. Шампионите се класираха за 1/8-финалите на Купата на България след 2:1 и продължения при гостуването си на водача на Западната Б група.

„Жалко, че трябваше да играем 120 минути, но все пак поздравявам отбора на домакините, които се опитаха чисто с футболни средства да стигнат до победата. Аз мисля, че абсолютно заслужено по-добрият и по-класният отбор продължава напред”, категоричен бе шефът на „сините”.

„Като знам какво беше тук до преди 6-7 месеца, само шапка мога да им сваля на хората, за това какво са направили и какво мислят да правят оттук-нататък”, коментира състоянието на терена в Мездра Наско Сираков.

Той бе помолен да коментира и отпадането на ЦСКА от надпреварата: „Един противник към финала по-малко за нас.”

„Получихме гол, без да имаме положение или удар към нашата врата. Една нелепа грешка на Божидар, за която никой не го обвинява, но през всичките 120 минути нашият отбор създаваше положения, но ги пропускаше”, добави Сираков.

„Все още не може да се каже какво е положението с Гошо Петков, утре ще имаме информация за него. А колкото до Даниел Боримиров, трябва да минат поне 24 часа, за да преценим какво е състоянието. Аз не търся поличби във футбола, а гледам как играе отборът и разчитам на това какво показват момчетата. Забележки относно начина на игра на отбора – нямам”, завърши Сираков.