От ЦСКА решиха да надъхат феновете преди днешната 1/8-финална битка за Купата на България срещу Арда. 

Ето текста на "червените":

"ЦСКА приема Арда в мач от 1/8-финалите за Купата на България днес от 19 часа. Двубоят е повторение на финала в турнира през изминалия сезон, когато "червените" триумфираха с трофея след минимална победа с 1:0.

Срещата, играна на Националния стадион "Васил Левски", ще бъде запомнена и с горещата подкрепа от трибуните, която футболистите получиха. Именно скандиранията на "армейската" публика бяха това, което се оказа решаващо да наклони везните в наша полза.

В последния си домакински мач на стадион "Българска армия" ЦСКА победи Ботев (Пловдив) с 3:2 и отново 12-ият играч бе с основна роля за успеха на тима.

Тази вечер момчетата на Стойчо Младенов отново ще излязат във важен мач, който трябва да спечелят. "Червената" публика е доказала през годините, че нито атмосферните условия, нито ограниченията от различен характер може да я спрят да покаже любовта си към отбора.

Билетите за мача с Арда са в продажба онлайн и на касите на стадион "Българска армия", които ще работят до края на първото полувреме.

Ето и цените на билетите на каса:

Сектор "А" - 12 лв.

Сектор "В" - 8 лв.

Сектор "Г" - 6 лв.

Сектор "Б" - 6 лв.

ВИП ложа - 130 лв.

Успоредно с входните талони за мача с Арда, на касите ще се продават също така и билети за предстоящите домакински срещи на ЦСКА с Локомотив (Пловдив) и Рома".