Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след победата с 1:0 над Арда за Sesame Купа на България. С успеха "червените" се класираха за полуфиналите на турнира. Сърбинът с британски паспорт заяви, че отборът иска да спечели турнира и да стане шампион. 

"Много сме доволни от резултата и от това, че стигнахме до полуфинала. Искаме да спечелим Купата. Въпреки всичко сме доволни от представянето днес. Трябваще да се пренастроим, защото играхме без типичен централен нападател. Владеехме добре топката. Крайните защитници бяха по широчината на терена. Доста неща свършихме добре днес", започна Ел Маестро. 

"Имахме добри моменти в играта ни. Създадохме добри ситуации. Имахме достатъчно опции да затворим двубоя през второто полувреме с втори гол. Липса на късмет, не добри удари, означаваха, че трябва да сме нервни до края на мача. В двубой за Купата всичко може да се случи. Арда също имаше своите шансове". 

"Нека не сравняваме двата мача. В единия бяхме за първенство, а другия за Купата. Надяваме се да направим позитивна серия, за да не изоставаме от лидерите. Обичам ритъмът. Знаем нашия стил и срещу кого играем". 

"ЦСКА иска да бъде шампион. Ще бъде битка сега. Започваме с мач срещу Берое и се надяваме да направим серия. Навлизаме в най-важната зона от сезона и се надявам, че отборът ще направи това, което се изисква от него", завърши треньорът на ЦСКА.