Хебър и ЦСКА се изправят в един от най-интригуващите двубои от 1/16-финалите за Купата на България. Мачът ще се проведе на стадион „Българска Армия“ и ще стартира в 18:00 часа. Срещата ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще може да проследите всичко най-интересно от мача.

По-рано през седмицата се разбра, че двубоят няма да се проведе на стадион „Христо Бенковски“ в Пазарджик, тъй като теренът е в много лошо състояние. Вариант бе „Лаута“, но ръководството на лидера във Втора лига не успя да се разбере с това на Локомотив Пловдив. След това съществуваше идея мачът да бъде на Коматево, но в крайна сметка бе решено той да се проведе в София на „Българска Армия“.

Треньорът на Хебър Николай Митов сподели очакванията си за предстоящия 1/16 финален двубой от турнира за Купа България срещу ЦСКА.

„Очаквам мача за Купата срещу ЦСКА в сряда да стане празник. Излизаме срещу един от най-големите отбори в България. Казал съм го и друг път, половин България е от Левски, другата е от ЦСКА. На среща си ще имаме отбор, който е без загуба в шампионата на Първа лига от началото на сезона. Изключително уважавам треньора на гостите Стойчо Младенов и имам респект към него заради всичко, което е постигнал във футбола. От такъв мач Хебър може само да спечели в един или друг аспект“, заяви треньорът на Хебър Николай Митов преди двубоя.

Очаква се наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов да направи няколко промени по състава си и даде почивка на някои от основните си футболисти.

Привържениците на ЦСКА и Хебър ще влизат безплатно на стадиона за предстоящия мач. Поради ограничителните противоепидемични мерки само 30% от капацитета на съоръжението ще бъде отворен за посетители.

Така 4500 фенове ще мога да подкрепят любимците си утре вечер в Борисовата градина.