Отборите на ЦСКА и Черно море се изправят един срещу друг в едно от дербитата от 1/8-финалите за Купата на България. Двубоят стартира в 17:30 часа и ще може да го проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим сблъсъка минута по минута.

През уикенда „червените“ допуснаха загуба с 0:1 от шампиона Лудогорец в Разград в битката за титлата в efbet Лига и на практика турнирът за Купата на България изглежда като най-добрата възможност за тима да спечели трофей през сезона, така че двубоят ще е от значителна възможност за Бруно Акрапович и компания.

86 снимки

Очаква се босненският специалист да направи и някои промени в състава си. Амос Юга е наказан заради натрупани картони, като контузени са Жеферсон и Пеняранда. Най-вероятно в ролята на дефанзивен халф ще действа Тибо Вион. До него ще застане аржентинецът Федерико Варела. Като титуляр се очаква да започне и Греъм Кери. Жорди Кайседо и Бисмарк Чарлс се очаква да водят атаката, докато в центъра на защитата ще действа новото попълнение Мено Кох.

Треньорът на „моряците“ Илиан Илиев ще може да разчита на изтърпелия наказание капитан Даниел Димов. Зад него ще играе испанецът Педро Гарсия.

Преди десетина дни двата тима се срещнаха в първенството, а тогава варненци загубиха с минималното 0:1.


17:30 часа | ЦСКА – ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни състави на двата отбора:

ЦСКА: Бусато, Кох, Матей, Занев, Синклеър, Вион, Варела, Кери, Тиаго, Кайседо, Чарлс

Старши треньор: Бруно Акрапович

ЧЕРНО МОРЕ: Дюлгеров, Панов, Дробаров, Димов, Попов, Велев, Панайотов, Илиев, Гарсия, Родриго, Зе Гомеш

Старши треньор: Илиан Илиев


Главен съдия: Волен Чинков, град София

Стадион: "Българска армия", град София

Начало: 17:30 часа | DIEMA SPORT