Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев заяви след отпадането от турнира за Купата на България, че загубата от пловдивския Локомотив е била „злощастна”. Столичани загубиха след изпълнения на дузпи с 3:4.

„Злощастно е. Съжалявам най-много, че в редовното време надиграхме Локомотив и на мен ми се искаше да победим. В продълженията и двата тима бяха изморени и чакаха дузпите”, коментира Тонев.

„Пожелавам им успех напред. Най-глуповато е да обвиняваме Цветан Генков. Той е вкарал толкова много голове за нас и на всеки се случва да пропусне дузпа.”, каза още босът на Локо София по повод двете пропуснати дузпи на нападателя.

„Видимо беше, че след смяната на Асамоа загубихме острота в нападение. Поздравих момчетата, за начин по, който играха. Без трима възлови футболисти и то в отбор като нашия срещу Локо Пд, мисля, че се представихме добре. Не трябва да говорим за Европа, а за следващите няколко седмици. Безспорно загубата ще повлияе за мача със Славия. Трябва да покажем характер”, завърши Иво Тонев.