Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович за пореден път показа, че е човек с интересен характер. Сърбинът призна в прав текст, че не го вълнува, кога ще бъде готов стадионът на „сините“, който в момента се реновира. Специалистът успя да се аргументира добре по този въпрос.

Старши треньорът говори след победата с 4:0 над Пирин Гоце Делчев в първия мач от 1/16-финалите за Купата на България, че победата е най-важното в случая.

„Не ме интересува, кога ще стане готов стадиона. Може би ще дойда на него някой ден, но едва ли ще дочакам края на ремонта. Моята работа е на терена с играчите. Когато дойдох знаех, че отборът е готов на 80 %. Оказа се, че трябва да градя изцяло нов отбор. Ако ме питате, дали знам, къде се намирам и какво се очаква от мен? Отговорът е, че знам! Знам, че не правим това, което се очаква от Левски“, сподели треньорът.

„Не съм доволен от играта на Левски до момента. Не ме притесняват критиките. Цял живот съм във футбола и знам добре, че когато резултати и играта са добри те хвалят, а когато не са, те критикуват. Това е нормално и не ме притеснява. Не обръщам внимание на критиките и на похвалите. Интересува ме моята работа“, отбеляза Славиша Йоканович.

еме нямахме победа на нашия стадион и това беше много важно за нас, независимо, че е в друг турнир. Целта ни е да стигнем до трофея. Предстои ни още да градим отбор, най-хубавото е резултатът, който постигнахме в днешната среща. На моменти играхме добре“, сподели Славиша Йоканович.

„Не трябва да се залъгваме с тази победа. Успехът днес ще ни даде самочувствие. Наясно съм обаче, че ни предстои ни много работа, аз съм отговорен за резултатите, а ние засега нямаме резултати“, допълни специалистът.