Старши треньорът на Берое Петър Хубчев призна след класирането на неговия отбор на финал за Купата на България, че старозагорци имат своите шансове срещу Левски.

„Ще има хора, които ще го оспорят (превъзходството на Берое над Славия б.р.), ще има няколко човека. Мачът беше бих казал с най-голямо напрежение, но тук зарядът бе друг, въпрос на търпение бе да вкараме“, сподели Хубчев.

„Ние сме на финал, минимални са ни шансовете“, допълни специалистът.

Ето, какво каза той и на пресконференцията след мача:

„Проявихме по-голямо търпение и успяхме да вкараме в точния момент. Може би като дойде финалът ще оценим, какво сме направили. Хубаво е, че има 2-3 момчета, които го преживяха вече преди 2 години.

Тази победа е изцяло заслуга на момчетата, нашата заслуга е, че направихме добра подготовка. Последните дни бяха тежки за най-близките ми хора, истинските приятели бяха и когато беше тежко. Семейството и най-близките ми хора са най-съпричастни към тази победа.

Отборът е подготвен добре физически, макар че 7-8 човека играят непрекъснато тези мачове. Те чувстват вътре играта и гледахме да не се затваряме. Последното нещо, което искам да коментирам е треньорът на Славия.

Тогава нещата бяха по-различни, макар че да играеш финал срещу отбор от Б група с млади футболисти също е голямо постижение, но мисля, че сега залогът е голям.

Според мен да, казвам го с цялото ми уважение към Левски, към името и към футболистите, с които разполагат.“