Новият наставник на ЦСКА Адалберт Зафиров не скри разочарованието си от поредния провал на „червените”, които отпаднаха от турнира за Купата на България след 0:1 от Берое в Стара Загора.

„Наистина стартираме лошо. За жалост имахме положения, но не успяхме да реализираме. През второто полувреме Берое имаше една хубава атака и вкара. Трябва да сме по-агресивни и да искаме да вкараме гол. Трябва да сме по-съсредоточени в завършващата фаза. Имахме три или четири положения, но не вкарахме. След промените в нашия отбор искахме да се получи импулс в отбора. Донякъде се получи. Бяхме по настъпателни, но след една грешка в защитата, получихме гол в нашата врата. Опитах се да променя нещата с вкарване на нови нападатели, но не успяхме да вкараме и загубихме”, коментира Зафиров.

„Момчетата го искат, но ни липсва завършващия удар и спокойствието. Напрежението в отбора е голямо след смяната на треньора и слабите резултати в последните мачове. Оттук нататък, ще накарам момчетата да си повярват, че са футболисти на ЦСКА и носят „червената” фланелка”,

„Ние за титлата няма да се откажем. Ще направим всичко възможно след като отпаднахме от Купата. Ще се борим точка за точка. Не искам да коментирам Андоне”, завърши Зафиров.