Левски приключи с лятната селекция, но вече търси решения за тази през зимната пауза. От "Герена" разкриха, че до края на трансферния прозорец, който се затваря на 2 септември, все пак е възможно да бъде взет още един централен защитник.

Това обаче е малко вероятно, след като до мача с Хебър снощи все още не беше дебютирал и последният нов на тази позиция - Кристиан Макун.

От "Герена" разкриха, че вече е заделен бюджет за зимната селекция, което от доста време не се беше случвало в Левски. Към днешна дата "сините" планират да вземат трима нови по време на зимната пауза. Сред тях със сигурност ще има централен защитник, пише "Мач Телеграф".

Другите две позиции, на които се очаква да бъдат привлечени нови попълнения, са халф-бек и нападател. Този план може да се промени, ако Левски осъществи продажби около Нова година. На "Герена" усилено се говори, че поне двама от настоящите основни футболисти ще бъдат продадени, след като към тях има солиден интерес. Това пък от своя страна ще означава, че Левски ще вземе петима нови по време на зимната пауза.

подкрепя българския спорт