Капитанът на Лудогорец Бърнард Текпетей сподели, че всички в тима са засрамени след загубата с 1:7 от Нордселанд в Дания в Лига на конференциите. Той призна, че пред тима предстоят трудни дни.

„Срамуваме се от начина, по който играхме. Много сме засрамени, че допуснахме такива голове, толкова лесни голове. Това мога да кажа за този мач. Извиняваме се на феновете и на всички, защото това не е Лудогорец. Направихме много грешки, трябва да поеме отговорността заедно”, сподели Текпетей.

„Знаехме, че така ще играят. Ние допуснахме много лесни голове. Не сме ги подценили, но трябва да знаем, че това е футболът и трябва да го приемем. Трябва да вдигнем главите и да продължим напред. Това е само един турнир, ние все още сме в този турнир.

Ще е много трудно да се вдигнем. Предстои много тежък период. Трябва да се вдигнем, няма да бъде лесно. Трябва да се фокусираме, имаме мач още в неделя, който трябва да спечелим.

Това не е Лудогорец. Хората не са свикнали да виждат такъв Лудогорец. Засрамени сме, трябва да го приемем”, каза още той.