Спартак Варна официално обяви раздяла с трима футболисти. Георги Бабалиев, Мехмет Сабри и Ибрям Ибрям напускат "соколите". 

Ето какво написаха от клуба: 

"Благодарим ви за всичко, момчета!
Георги Бабалиев, Мехмет Сабри и Ибрям Ибрям се разделят с ФК „Спартак” Варна и ще продължат развитието си в други отбори.
Ибрям Ибрям извървя пътя от В група до Елита с тима, като бе основна част от защитния вал в първия си сезон. В професионалния футбол Ибрата изигра 29 срещи, а също така помогна за развитието на втория отбор на клуба.
Мехмет Сабри акостира във Варна в зимната пауза на сезон 2021/2022 и веднага се превърна в основна фигура в нападението на отбора след влизането в Б група и в срещите от Елита. Мечката, както всички го наричат, игра на няколко позиции, с което помогна на отбора да спечели промоция за Първа лига. В професионалния футбол за Спартак Сабри взе участие в 43 двубоя, в които се разписа като голмайстор 6 пъти, асистирайки 4 пъти на свои съотборници за попадения.
Георги Бабалиев се присъедини към клуба през лятото на 2021 година. Бабалиев бе сред най-дейните нападатели на отбора и заедно с останалите млади състезатели оформиха силно нападение, с което безпроблемно бе спечелена промоция за Първа лига. Той записа общо 43 срещи за Спартак, в които се разписа 6 пъти, реализирайки и 4 асистенции на сметката си. ФК „Спартак” Варна благодари и на тримата за положения труд, за мотивацията и приноса към резултатите и класиранията на отбора и им пожелава да са здрави и да реализират огромния потенциал, с който разполагат!

На добър час, момчета!
ФК „Спартак 1918” Варна"