Ръководството на Левски обяви, че билетите за мача с Лудогорец тази вечер са пуснати в свободна продажба и могат да бъдат закупени от касите на стадион „Георги Аспарухов”. Двубоят е тази вечер от 21,00 часа и може да го наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Eто какво написаха от Левски”

Левскари,

от 12 ч. днес на касите на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ на улица „Тодорини кукли“ 47 и пред Сектор „А“, както и в официалния магазин на клуба, се пускат в свободна продажба билети за предстоящата среща от 25-ия кръг между „Левски“ и „Лудогорец“ от 21:00 часа.

LAP.bg
31 снимки

Продажбата на талони засяга Секторите „А“, „Б“ и „В“ и ще продължи до края на първото полувреме на двубоя (21:45 ч.) или до пълното им изчерпване.

Количествата са ограничени, а цената на пропуските е 10 лв. за всички сектори.

Онлайн продажба няма да се извършва!

Обръщаме внимание на картодържателите, които СА ЗАЯВИЛИ своето присъствие на двубоя до 19.14 ч. на 4 юни, но не са получили своя онлайн билет, на първо място да проверят папката „Spam“ в своята електронна поща, а в случай, че пропускът не е наличен да се свържат с клуба на телефон (+359) 2945 31 62 днес до 17 ч. Ако картодържателят е изпратил мейл със своята заявка, но не е получил билет, то той може да му бъде издаден на място на касите.

Картодържателите, които НЕ СА ЗАЯВИЛИ своето присъствие на двубоя до 19.14 ч. на 4 юни, няма да могат да използват своите карти за двубоя с „Лудогорец“.