Спортният директор на Септември София - Кристиян Добрев, говори преди началото на зимната подготовка на столичани.Той разкри амбициите и целите пред отбора.

"Амбициите и целите пред нас са да дадем шанс на младите футболисти. Да им дадем сцена. Доста от тях си хващат късмета и се развиват. Може би ще прозвучи малко нескромно, но от лятото досега сме отборът, който е развил най-много млади футболисти и трансфери. За нас това е гордост и пример как трябва да се работи в българския футбол - да се дава шанс на български момчета. И момчета в школата ще получат шанс, ако се справят добре“, започна той.

"Красиан Колев е поредният, надявам се да не е последният. Има още футболисти, които са много добри. В България отмина практиката отборите да дават трансферни суми, надяваме се да се възобнови. Не е тайна, помагаме си за бюджета с трансфери. Има още играчи, които ще привлекат вниманието на медиите и клубовете“, добави Добрев.

start-photo.bg
31 снимки

"Това е малко като условие. Асен Чандъров е много добър футболист. Потенциалът му не е за нашия отбор. Той рано или късно ще си намери пътя. Ще си намери по стълбичката нагоре пристан. Вратите за трансфери в нашия отбор са отворени за всички“, продължи спортният директор на Септември.

"Ами то реално трансферният прозорец в България не е отворен все още, така че всичко е възможно. Предполагам, че ако има изходящи трансфери, ще има и входящи. Надявам се, че новите ще помогнат и нашият отбор ще се представи по-добре през втория полусезон"

"Септември се превърна в едно притегателно място за млади футболисти, вратите са отворени за младите, които искат да се реализират. Митков е трансфер, той е наша собственост, а Сами и Вальо са преотстъпени до лятото. Ако ни сме доволни, не е проблем лятото да преговаряме да останат перманентно в нашия отбор.