Треньорът на ЦСКА - Саша Илич говори пред медиите преди заминаването на тима за лагер в Турция. Сръбският специалист е на мнение, че през пролетта битката ще е много тежка и въпреки че “червените” са лидер в шампионата, за финалът на първенството е много рано да се мисли. Илич разкри още, че отборът ще вземе още нови футболисти, само ако ще вдигнат качеството на състава, а иначе е доволен от групата.

startphoto.bg
28 снимки

“Имахме малки проблеми с пътуването, но бяха решени. Дойдохме сравнително навреме и не закъсняхме много. Доволен съм от свършената работа до момента в подготовката. Нямаме контузени играчи, което бе и основната ни цел. Десет дни работихме на Панчерево и имахме отлично време, въпреки че е зима. Бисмарк тренира нормално вече. Бамба и Асен Дончев имаха операции, така че им трябва още малко време, за да са на линия.

Ако има възможност да се доведе играч, които да повдигне качеството, аз съм “за” това да дойде. Взехме Хайнц, така че съм доволен от състава към момента. Най-много искам да няма контузени играчи. Договорили сме шест контроли, не искам да намесвам политиката с футбола. Много е далеч финалът на шампионата. Супер е, че завършихме на първо място, но пролетта ще е много трудно, ще мислим мач за мач”, каза Илич.