Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев, който заместваше Павел Върба днес, не остана доволен от играта на неговите футболисти след равенството 2:2 срещу ЦСКА.

58 снимки

„Най-доволни трябва да са останали зрителите - 4 гола и много положения пред двете врати.  Първото полувреме водихме в резултата и в играта. ЦСКА ни превъзхождаше през второто и изпуснаха доста положения, те обърнаха и резултата. Изравнихме, имахме и ние положения да спечелим. Има разочарование в нашия отбор, надявахме се да победим“.

„Първият гол беше след наша груба грешка, което може би им даде допълнителен импулс. Имаха и чисти положения, които не успяха да отбележат. Излязохме с гол аванс на почивката и мислехме, че през второто полувреме ще отбележим втори гол. Имахме положения за 2:0. Трябва да играем концентрирано до последната минута. ЦСКА показва израстване. Не успяхме да се противопоставим по най-добрия начин4.

„В крайна сметка Марин вземе и вкара гол. Ману също създаде повечето опасности, получи се същия ефект като срещу Локомотив Пловдив“.

Антон Узунов
100 снимки

„ЦСКА ще ни бъдат доста по-сериозен конкурент за титлата. Берое имат сериозен треньор, който работи с отбора от доста време. Както и ЦСК, при тях също се вижда израстване. Ще е труден двубой“.

„Неговото отсъствие се усеща. Не е приятно, влияе негативно. Опитахме се да вкараме това, което искаше той като идеи и да се представим добре. Състоянието му се подобрява и следващата седмица се надяваме да е сред нас“, заяви Генчев.