Футболен клуб Хебър подписа днес професионални договори с две от младите надежди на школата си - Стилиян Тисовски и Мартин Янков. Двамата изкараха цялата подготовка с мъжката представителна гарнитура на клуба и убедиха старши-треньора Владимир Манчев и колегите му от щаба в своите качества.

Стилиян Тисовски е на 18 г., играе на позиция атакуващ халф. Започва да тренира футбол още от 6-годишна възраст. Негови треньори са били Станислав Чочков и Спас Гигов. Мартин Янков е на 18 г., вратар. В ДЮШ-а на Хебър тренира от 4 години. Първият му треньор е Спас Милушев. 

След това се е готвил при Станислав Чочков, Стоил Фърцов и Спас Гигов. В школата на Хебър профилирано за неговата подготовка са се грижели треньорите на вратари Стефан Стойчев - Вутата, Стефан Кошлуков и Славчо Тошев. С привличането на Тисовски и Янков в мъжкият тим на Хебър има вече трима изградени в школата на клуба футболисти. Припомняме, че през миналата година със "зелените" контракт парафира и Богомил Божуркин, който вече е основен състезател на тима и младежки национал до 21 г.