Ботев Пловдив приключи дарителската кампания за набиране на средства чрез платформата на "Хелпкарма". От клуба уточняват, че постъпленията ще могат да продължат по други пътища, за да може да се събере сумата от 565 хиляди лева, с които да бъде закупен дългът към КТБ. Това трябва да се случи до средата на този месец.

"Скъпи ботевисти,

Искаме да Ви информираме, че кампания за набиране на средства чрез платформата на Хелпкарма (Helpkarma) е успешна.

Поради наближаващите срокове за плащане на дълга трябваше да прекратим този дарителски канал. На този етап остават другите дарителски канали като Ивентим, дарителска сметка, Благодарствената стена, продажба на тениски и дарение в кутиите в двата фен магазина.

Искаме да благодарим на целия екип на Хелпкарма(Helpkarma) за подадената ръка и професионализма. Надяваме се повече фирми да работят по този начин. Пожелаваме им успех! И благодарим!

Не на последно място искаме да благодарим на всички жълто-черни и футболни сърца, които помогнаха да изпълним поставените си цели в тази дарителска платформа.

Силно вярваме, че кампанията "Да живее Ботев Пловдив“ ще бъде успешна.

Не спирайте да дарявате!

Само Ботев!", написаха във Фейсбук "канарчетата".

Понастоящем са събрани над 375 хиляди лева от платформата и банковата сметка.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.