Отборът на Ботев Пловдив организира специална изненада за всички фенове, които ще посетят финалния мач на тима за сезона. В понеделник, 27 май, от 20:00 часа „канарчетата“ приемат Арда, а това е и последният двубой в шампионата за сезон 23/24. Срещата ще се излъчва по DIEMA SPORT. Maча ще следим и в Gong.bg.

По тази причина от клуба са приготвили специална програма преди и по време на двубоя. Една от големите изненади е свързана с това, че всеки привърженик, който посети фен зоната преди мача, ще може да се снима със спечелената Купа на България. 

Срещата с Арда ще бъде по-специална и по още няколко причини. Присъстващите по трибуните ще имат шанса да изпратят подобаващо една от легендите на Ботев – Лъчезар Балтанов. Халфът ще изиграе последния си мач за първия тим, като от следващия сезон ще е играещ помощник-треньор в дублиращия отбор на „канарчетата“, информира сайтът на Ботев.

Ето и пълна програма на всички активности във фен зоната преди мача с Арда:

10:00 ч. – фен магазин;
14:00 ч. – билетна каса;
18:00 ч. – паркинг;
18:30 – 19:30 ч. – снимки с Купата на България; 
18:30 ч. – аниматори и атракциони;
18:30 ч. – отварят вратите на стадиона; 
20:00 ч. – начално на мача срещу Арда. 

Ботев изпраща безкрайно успешен сезон, след като успя да грабне Купата на България и по този начин се класира и за Лига Европа. В драматичния финал, игран на 15 май, „жълто-черните“ победиха Лудогорец с 3:2, за да завоюват общо 4-тата си Купа на страната в своята история.