Бой с юмруци на футболния терен по време турнира "Витоша къп" на мач между отборите на Витоша Бистрица и Звезда Семчиново. В края на второто полувреме човек нахлува на терена и посяга на футболисти от семчиновския тим.

"По време на изпълнение на корнер за нашия отбор - Звезда Семчиново, в игрова ситуация, наш играч прави аркада на футболист на Витоша Бистрица. Нашият играч беше санкциониран с червен картон", обясни Здравко Караиванов от Звезда Семчиново в ефира на NOVA

След случилото се на терена се появява човек, твърди Караиванов. 

"Той идва от резервната скамейка на Витоша Бистрица. Той беше там в рамките на 90 минути, в които не спираше да ни псува. Накрая на мача дойде и нокаутира двама от нашите играчи - единия го удари в гръб, а на другия му образува фрактура, на момчето му предстои операция", допълни Караиванов.

"Няма никаква логика в това някой да дойде да удари някой друг и след това да сложи екип на „Витоша” и да се скрие. Не желаем да бъдем замесвани в такива спекулации", категоричен беше Даниел Пеев от Витоша Бистрица.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.