ЦСКА се справи със съпротивата на Беласица Петрич и победи с 4:2 в мач от 26-я кръг на Югозападната В група. Николай Цветков - Демона се разписа на три пъти в 18-ата, 27-ата и 59-ата минута, а четвъртото попадение беше дело на Александров. За домакините на два пъти точен беше Кабранов в 55-ата минута от дузпа и в 83-ата минута.

Домакините започнаха добре резултата и Якимов на два пъти пропусна да открие резултата в първите десет минути на срещата.

Николай Цветков - Демона откри резултата в полза на "червените", след като футболистът директно от корнер откри резултата, а топката мина между краката на вратаря. Отново той в 28-ата минута с шут от 12-ина метра прати топката в горния десен ъгъл на вратата на Беласица.

В 55-ата минута на двубоя съдията Буров отсъди дузпа за Беласица, след като Райчев игра с ръка в наказателното поле и Кабранов намали резултата. Само 4 минути по-късно Николай Цветков - Демона оформи своя хеттрик с отличен удар.

В 65-ата минута на двубоя Александър Александров от няколко метра прати топката в близкия на вратаря на домакините ъгъл и направи резултата 4:1 в полза на "червените". В края на двубоя бранителите на ЦСКА изпуснаха Кабранов и той оформи крайния резултат 2:4.

Ето как се разви срещата.

"Армейците" продължават с пълен актив точки - 75 точки от 25 победи и голова разлика 112:7. Беласица е на 13-о място с 22 точки. В следващия междинен кръг ЦСКА приема на "Българска армия" тимът на Вихрен Сандански, а двубоят е в сряда. Беласица гостува на Германея в Сапарева баня.

Съставът на ЦСКА за двубоя срещу петричани:
ЦСКА: Колев, Попов, Грънчов, Райчев, Кикарин, Й. Йорданов, Витанов, Александров, Цветков, Головодов, Хазуров

Резерви: Господинов, Динчев, Дичев, Пр. Йорданов, Аясс, Рамадан, Маламов
 


 

Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS