Очакваните в Левски двама бразилци вече разполагат със самолетни билети до България. Двамата тръгват от Бразилия на 4 декември и ще са у нас на 5 декември.

На следващия ден преди обяд сънародниците на Зе ще минат медицински прегледи и ако всичко е наред, ще подпишат личните си договори с шампионите. Двамата ще останат тук до 12 декември, след което се прибират в родината си.

Жоао Натаилтон Рамос Дос Сантос или накратко Жоаозиньо в момента си изкарва паспорт и с нетърпение чака да тръгне за София. Той поддържа телефонна връзка с Жозе Соарес и знае всичко за Левски. Роденият на 25.12.1988 година футболист вече приключи с важните мачове на Португеза, като се разписа в последния двубой.

Колкото до Жеан Карлос, на 2 декември му предстои важен мач, последен за настоящия му тим. Преди време Станимир Стоилов заяви, че той е най-харесваният от футболист, както и че Жеан е много класен играч.

Зе Соарес се е похвалил пред бъдещите си съотборници, че вече е играл в официален мач за Левски. Той им е обяснил, че предстои дербито на България - Левски срещу ЦСКА. Зе се надявал да играе и в този двубой, за което Жоаозиньо и Карлос искрено му завидели. Двамата изразили надежда, че през пролетта ще са със синия екип във вечното дерби.

Засега Жоао и Жеан се надяват да гледат от трибуните срещата на Левски със Славия, ако пристигнат навреме в София. Има и малка вероятност да пътуват до Бургас, за да подкрепят носителите на Купата в мача им срещу Черноморец.