Защитникът Александър Бранеков попадна в групата на ЦСКА за гостуването на Берое в Стара Загора. Юношата на „червените” се оказа ненужен на Йоан Андоне и дълго време не тренира с първия отбор. Преди дербито с Левски обаче се наложи Бранеков да бъде върнат да тренира с представителния тим, а сега Зафиров го включи и в групата за Стара Загора.

Очаквано извън състава остана контузеният Игор Митрески, който няма да може да бъде използвам до края на шампионата. Логично извън състава са още двама контузени – Николай Манчев и Коста Янев. Липсва и бразилецът Маркиньос.

Адалберт Зафиров ще заведе в Стара Загора 19 играчи, като преди двубоя ще отпадне един. Вероятно това ще е защитник, като всичко зависи от здравословното състояние на Апостол Попов. Футболистът е с куп контузии, но има желание да играе за ЦСКА.

Избраниците са: Здравко Чавдаров, Иван Караджов, Йордан Минев, Костадин Стоянов, Павел Виданов, Апостол Попов, Александър Бранеков, Румен Трифонов, Флорентин Петре, Тодор Янчев, Борис Галчев, Спас Делев, Светослав Петров, Викторс Морозс, Елиът Гранден, Даниел Панку, Дормушали Саидходжа, Руи Мигел, Мишел Платини.