След победата на Левски над Банско най-щастливи бяха три малки момчета, които се снабдиха с фланелки на футболисти от любимия им отбор.



Малкият Велимир Димитров, който е на 11 години получи фланелката от Исмаил Иса. Това стана с ходатайството на Ясен Петров. Велимир изчака края на мача и стъпи на терена, където игралия като резерва Иса свали екипа и го подаде на щастливото дете.

Велимир с удоволствие позира за снимка и се похвали, че е на мача с брат му, майка му и баща му, като цялото семейство са фенове на Левски и са от село Баня.



По- големият от Велимир Димитър Падарев е от Разлог и се сдоби с фланелка на Лъчезар Балтанов. Той, макар и да е от Разлог, тренира футбол в Банско и това го накара да се смути при отговора дали е фен на Левски.



Най-щастлив от трите момчета бе Георги Найденов от Горно Драглище. Той се сдоби с фланелката на супер звездата на Левски Гара Дембеле и я стискаше да не я изпусне и някой да не му я вземе. Размера на фланелката с номер 39 се препокриваше почти с размера на Георги. Той бързо застана за снимка с подаръка от Дембеле, а стойноста на фланелката се увеличава и от факта, че в току що завършилия мач Банско - Левски Гара бе играл с нея и бе вкарал два гола.



Така Левски може би вече има Гара Дембеле от Горно Драглище, Исмаил Иса от Баня и Лъчезар Балтанов от Разлог...