Президентът на Левски Тодор Батков даде обширно интервю след успеха на неговия отбор с 3:1 срещу Банско за купата на България. Босът на „сините” остана доволен от успеха и коментира ситуацията в отбора, шансовете в Лига Европа, а за десерт не пропусна да се заяде с лидера в А група Литекс, който според него е толериран от съдиите.

„Много приятен отбор, надъхани момчета, очевидно има обаждане на големия клубен футбол. Доволен съм”, заяви Батков по повод тима на Банско.

„Аз се старая да присъствам на всички мачове, този сезон почти не съм пропуснал мач на Левски. Прекрасно е тук, пожелавам успех на отбора на Банско, дано съберат ресурсите и пожелаят да влязат в А група”.

„Доста хора разбраха за какво става дума, аз понаучавам нещо. Нека да ги разкрият, ще дадем обяснения, ние категорично не играем черно тото”.

Относно мача с Гент, Батков заяви: „Излизаме за победа, изчерпихме лимита за загуби в Лига Европа тази година, ще покажем добър футбол, който дойде ще остане доволен, имаме нужда поне от 2 точки коефициент”.

„Трябва да си върши работата така, както я върши до сега (б.р. Ясен Петров). Това ни е материалът, какво да правим. „Пак си показахме рогата, отзад сме зле. Милиев игра цял мач с национала, решиха се доверят на Иво, правилно, той трябва да преодолее шока от Лил, определено добър футболист, разчитаме на него”.

Относно Литекс, Батков коментира: „Очевадно е, че има толериране безобразно от съдиите, които свирят техни мачове, нечестно спечелиха много точки, ощетени бяха много водещи отбори и въобще отбори, подозрителни наказания, които се дават не само на футболисти на Левски. Не сме 98-а, така че няма да мине този номер”.