Левски продължава напред в турнира за Купата на България, след като победи Банско с 3:1 на стадион „Свети Петър” в зимния курорт. Завръщането си в състава направи Гара Дембеле, който показа, че за мачовете, в които бе наказан не е забравил как се бележат голове и реализира два.

Пред около 6 хиляди зрители, „сините” натиснаха своя съперник от началото на мача и добри шансове се откриха пред Гаджев, Младенов и Дембеле, които обаче не се възползваха от тях.

Резултатът бе открит в 26-та минута. Мюлдер влезе в наказателното поле, отбраната на домакините не успя да се ориентира, топката стигна до Дембеле, който от непосредствена близост я заби в мрежата на Христов.

Само 5 минути по-късно преднината на Левски бе удвоена след автогол. Сашо Александров проби отляво в наказателното поле и опита да върне към Дембеле. Слави Шопов обаче уцели топката, тя доби странна траектория и попадна в собствената му врата.

Банско също стигна до гол чрез Николов, но съдията Николай Йорданов не зачете попадението заради засада.

Втората част започна по-добре за домакините, които опитаха да притеснят именития си съперник и успяха. Калайджиев бе близо до попадение, но пък и Дембеле се отчете с нов пропуск, изведен сам срещу Иван Христов, но стреля мощно над вратата.

В 63-та минута домакините успяха да намалят преднината на Левски. Юношата на „сините” Павел Петков, който се появи в игра малко по-рано, вкара във вратата на Акалски след силен изстрел и рикошет в играч на Левски, който излъга стража на левскарите.

Отново Дембеле сложи точка на спора с втория си гол в мача в 76-та минута. Мариян Огнянов намери френския голаджия, който от близко разстояние прати топката в долния десен ъгъл на вратата и оформи крайното 3:1.