Ако приемем, че провелите се този следобед разговори между босовете на ЦСКА и почти сигурния бъдещ президент на отбора Вальо Михов са началото на работата на бившият шеф на Професионалната лига в Борисовата градина, то спокойно можем да заявим, че Михов не започна добре новата си кариера.

Паркирайки лъскавия си зелен Ягуар пред столичния ресторант „Грозд”, Вальо Михов влезе спокоен и уверен на първата си среща очи в очи с хората от Титан на тема ЦСКА.

Малко по-късно, когато мълвата за срещата в ресторанта се бе разнесла и пред него започнаха да прииждат множество журналисти, опасността започна да дебне бъдещия президент на „червените”.

При паркирането на служебен автомобил от страна на една от големите телевизии, точно до Ягуара на Михов, шофьорът не прецени докрай своите шофьорски умения и закачи леко евентуалната президентска кола. Боята се покри с няколко резки, които след това сред тълпата журналисти и надвисналия мрак над София, Михов нямаше как да забележи.

Вероятно на другата сутрин той ще види леката беля, която му е сторена. Но мъдър човек като Валентин Михов би могъл да обърне тази закачка на съдбата и да приеме случилото се като знак за успех в бъдещата си работа в ЦСКА.