Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов коментира слуховете, които пращат играча на ЦСКА Йордан Тодоров при „белите”. Наставникът обаче даде да се разбере, че вече е доста късно за подобен трансфер, тъй като първенството наближава.

„Йордан Тодоров е добър футболист. Когато един добър футболист не може да бъде продаден някъде, трябва да си луд да не се съгласиш да го вземеш, ако имаш възможност. Но тук всичко е свързано с финанси и други неща”, сподели Вуцов.

„Това, което знам от Венци е, че е имало предложение – самият Данчо Тодоров е изявил желание да играе при нас. Свързал се е с хора от ръководството. Ако Данчо можеше да дойде досега, щеше да дойде. След като досега не е дошъл, мисля, че шансовете са съвсем символични. А и самият аз мисля, че всичко се обезсмисля, ние сме вече на прага на първенството. На всеки един футболист му трябва време, за да опознае отбора, независимо за кой играч става въпрос. Добър футболист е, но мисля, че неговият път ще остане в ЦСКА”, каза още треньорът.

Колкото до днешната контрола на Славия, която бе прекратена по вина на Анжи, Вуцов сподели: „Мога да кажа само, че беше видно, че нашият отбор беше по-добър от Анжи. Допуснахме една много груба индивидуална грешка в 47-та минута, която беше плод на едно заспиване на наш играч, за да получим гол. Второто полувреме започна изцяло под наш контрол. После Анжи започна да играе много грозно и грубо. Съжалявам, че при лошото време намерихме един перфектен терен и стана една полезна игра, която не успяхме да довършим.”