Защитникът на Берое Владимир Зафиров заяви, че съжалява за допуснатата по такъв начин загуба от Локомотив Пловдив в третия кръг на А група.

„Не смятам, че Локомотив Пловдив е толкова труден съперник. През първото полувреме играха по-добре от нас и успяха да отбележат гол. Второто полувреме ние ги натиснахме и върнахме едно попадение”, коментира Зафиров.

„След това направихме втора грешка и отново ни поведоха. Третият гол за Локомотив изобщо не искам да го коментирам. Имахме си нашите положения, но не успяхме да ги реализираме. За жалост загубихме”, добави защитникът на Берое.

„В нашия отбор няма умора. Може би през първото полувреме наистина по-трудно се предвижвахме по терена. През второто полувреме обаче отново показахме, че сме много добре подготвени”, продължи футболистът на Берое.

„Очаквам да победим Левски. Във всеки мач играем за победа. Надявам се, че ще зарадваме нашите фенове. Смятам, че и първото полувреме беше по-равностойно, а отборът на Локомотив просто по-дълго време контролираше топката. Те имаха едно статично положение и поведоха. Жалко, че по такъв начин загубихме този мач”, каза още Владимир Зафиров.