Старши треньорът на Берое Петър Хубчев отказа да коментира съдийството след загубата от Локо Пд с 1:3 в последния мач от 3-я кръг на А група, като обяви, че няма оплаквания от отсъжданията на арбитърския екип. Както е известно, някои от реферските отсъждания на Станислав Тодоров събудиха съмнения.

„Не бих коментирал истинските причини за загубата, но ние не се дадохме без бой. Винаги ги има субективните причини във футбола“, започна Хубчев.

„Ситуацията с дузпата не е тази, която ме вълнува най-много. Това е политиката на клуба ни, аз съм наясно, че ще получаваме още удари, но няма как да не съм доволен от момчетата и от тяхното старание. Към тях упреци са невъзможни. Нашите футболисти направиха всичко възможно“, каза още специалистът.

„Аз знам възможностите на своя отбор. Може да се каже, че второто полувреме беше по-добро за нас. Не бих отговорил с това, което мисля за това, което не ни достигна. Нямам оплаквания от съдийството“, допълни Хубчев.

„Надявам се за мача с Левски документите на Ронкато да са готови. Венци Христов е един футболист на Берое, нормално е в някои мачове да бъде на пейката. Освен това, през седмицата имаше някои оплаквания и по наша преценка остана резерва“, завърши специалистът.