Изпълнителният директор на „армейците“ Венци Живков заяви след победата с 5:0 в контролната среща срещу Ботев Враца, че ако иска, Дучето може да започне да дава пари за ЦСКА и да назначи Главата за изпълнителен директор в клуба.

"Притеснява ме, че има напрежение между фенове и ръководство. Привържениците са важни за нас и имаме нужда от тяхната подкрепа. Аз предлагам на Дучето да започне да дава пари за ЦСКА и да види какво е. Нека си назначи Главата за изпълнителен директор. Трябва да има уважение и признателност към собствениците, които покриха много дългове. Апелирам феновете да проявят разбиране. Ние очакваме тяхната подкрепа. Ако искат да дойдат да управляват, нека заповядат“, коментира Живков.

„Имаме доста работи, които трябва да решим. Мисля, че за следващия кръг от Лига Европа ще може да картотекираме Мишел Платини. Естествено, че ни притесняват проблемите в атака. Без голове няма победа. Ще оправим всичко с Черноморец и Мишел Платини ще играе в Европа. С Черноморец имахме една среща през миналата седмица. Мисля, че нещата ще се развият в положителна посока и няма да има никакъв проблем. До другата седмица всичко ще бъде наред и ще излезем с официално съобщение“, добави изпълнителният директор на ЦСКА.

„Няма никаква яснота около Валери Божинов. Знаете, че той има договор със Спортинг. Нещата са трудни. Не знаем дали изобщо ще може да отговорим на неговите финансови изисквания и дали изобщо ще се разберем със Спортинг. Той дойде, помоли да тренира, след което имаше някакви разговори, но нищо конкретно и реално“, каза още Венци Живков.