ЦСКА разби с 5:0 Ботев Враца в контролна среща, която се игра на стадион „Българска Армия“. Старши треньорът на „червените“ Стойчо Младенов даде почивка на титулярите от мача с Мура и пусна в игра някои от новите попълнения в отбора, а също така и юноши на тима.

ЦСКА игра по-силно от своя съперник през целия мач и можеше да се поздрави и с по-убедителен успех, но сериозни пропуски в началото и края на срещата направиха Платини, Карачаканов и Нюаджи.

ЦСКА поведе с 1:0 в 26-та минута, когато Силва изведе Нюаджи в наказателното поле на Ботев, след което той стреля, но топката срещна левия стълб на вратата на Цветковски и мина по голлинията, след което Платини на празна врата при добавката вкара за 1:0.

Само две минути по-късно в 28-та ЦСКА удвои своята преднина, след като Тенгариня пусна хубав извеждащ пас към Платини, който избяга от защитата на Ботев и останал сам срещу Цветковски го преодоля с техничен удар, пращайки топката в долния му ляв ъгъл.

В 58-та минута ЦСКА отбеляза трети гол, когато Платини отне топката на Даниел Иванов, след което преодоля резервния вратар на Ботев Враца Митов и на празна врата вкара, като по този начин оформи своя хеттрик в срещата.

Карачанаков центрира в наказателното поле на Ботев Враца в 80-та минута, Митов в опита си да боксира, не успя да избие топката и Силва на празна врата с глава отбеляза за 4:0.

В 88-та минута Саша подаде към Милен Иванов в наказателното поле на Ботев, младокът отблизо стреля в напречната греда и топката влезе във вратата на Митов.

Съставът на ЦСКА: Макенджиев (46' Господинов), Ботев, Грънчов, Спрокел (70' Чорбаджийски), Саша, М. Иванов, Тенгариня, Лукаш Силва, Карачанаков, Нюаджи и Платини.