Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков замина за Турция заедно със Спас Делев, като се очаква той да сложи подписа под договора между двата клуба, ако се стигне до окончателно разбирателство за продажбата на футболиста.

„Имаме предложена конкретна оферта. Спас трябва да мине медицински прегледи, мисля, че нещата ще се случат и ЦСКА ще е доволен от сделката. Спас заслужава не 1 милион долара, а много повече“, каза Живков.

Той призна, че при червените има пристигнали оферти и за други играчи. „В ЦСКА винаги има оферти. Има оферти за още футболисти. Ще преценим, с кого да се разделим до края на подготовката. Разделяме се с основни футболисти, които решиха пролетния сезон. Имаме предложения за също така много добри футболисти, които смятам, че ще решат първенството в наша полза и ще станем шампиони“, допълни още Живков.

„Утре или вдругиден ще дойдат на лагера в Гърция, има още няколко оферти, които не са потвърдени. Не искам да разкривам имената и постовете на играчите“, сподели шефът в ЦСКА.

Венци Живков коментира и ситуацията около допинг-скандала в клуба. „Лично аз очаквам футболистите да бъдат наказани със забележка. Знаете, че те нямат никаква вина. Абсолютна вина има доктора. Така че футболистите не заслужават такова наказание. Тодор Янчев преди половин година е говорил с доктора и му е казал, че иска да се отнасят с него много внимателно. Но ето какво стана. Една безотговорна постъпка, която ни вкара в този грандиозен скандал. Докторът ще си понесе последствията“, заяви още Венци Живков.