Изпълнителният директор и изпълняващият длъжността старши треньор на Ботев Враца – Пламен Николов, бе изключително доволен от равенството 2:2 срещу ЦСКА, в мач от 12-я кръг на А група. Той благодари на феновете на стадиона във Враца, както и на своите играчи за спечелената точка.

„Това беше основният ни коз за тази спечелена точка, аз им казах на нашите момчета, че трябва да си повярват и да не се плашат от ЦСКА. Очаквах, че ще има отпускане и в ЦСКА след успеха над Левски, така се и получи. Искам да благодаря и на публиката за подкрепата”, сподели Пламен Николов.

„Искам да изразя своята благодарност към момчета за показаното на терена. Показаха голямо желание, мобилизация и голям ентусиазъм. Най-вече ме радва това, че си повярваха в силите. Самочувствието до този момент ни липсваше. Това, което те направиха днес е много радостно и аз съм щастлив от това. Публиката ни подкрепяше безрезервно и това също ме радва”, добави Николов.

„Дано да продължаваме така. Според мен имаше някои отсъждания, които контрастираха на терена. Имаше някои спестени картони. Когато Коконов излизаше сам срещу Райс, нямаше никаква засада. В клуба всичко е нормално и спокойно. Обмисляме няколко кандидатури за треньор на отбора, но не избързваме. Целта на отбора е безпроблемно оставане в А група”, каза още Пламен Николов.