Старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев сподели след равенството 2:2 срещу Ботев Враца, че по-опитните играчи е трябвало да подходят малко по-отговорно към срещата. Стратега разкри, че футболистите му не са спазили онова, което е било обсъдено на разбира преди срещата във Враца. Пенев не пропусна и факта, че след победата на ЦСКА над Левски може би играчите са подценили следващия си съперник в А група.

„Този мач беше много важен и това го знаехме треньорите. Знаехме, че ще има едно негативно мислене на нашите играчи, може би подценяване. Повечето от тях не са играли срещу Ботев Вр, а аз се опитах да има кажа, че Ботев винаги е играл амбициозно през годините. Но ние сами сме си виновни, защото нашите водещи играчи трябваше да са по-отговорни. И теренът не беше много добър. Самите играчи не успяха да направят това, за което говорихме на разбора”, сподели Димитър Пенев.

„Два гола, дузпа, пропуск на младия ни играч (Пламен Крачунов – бел.ред), при засадата, но му е простено – млад състезател. Има още какво да се иска от нашия състав. Имаме и млади играчи, на които ще се разчита. Имаме футболисти, които трябва да се възстановят през тази седмица. Някои играчи явно не бяха изживели още радостта от победата над Левски”, каза още специалистът.