Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев, който също присъства на представянето на първия нов футболист в селекцията на клуба Мартин Камбуров, сподели, че той лично е преговарял с футболиста и са постигнали договорка точно за 5 минути.

„Опитваме се да променим политиката на работа и мисля, че почваме да действаме професионално. Камбуров е тук по личното настояване на Стойчо Младенов. За футболистите, които ще бъдат привлечени, ще решава единствено старши-треньорът. Мисля, че с тези действия на работа ще си върнем доброто име на ЦСКА. Имаме 3-4 договорени български футболисти. Аз лично имам 100 процента доверие на собствениците, които в някакъв момент са спасили клуба“, заяви Майкъла.

„Не страдаме от самочувствие, взимаме богат човек. Няма да си вади джобовете при една неполучена заплата. Първо го попитах каква кола кара и след като разбрах, че тя е на стойност 200 хиляди, му предложихме договор. Ако колата му струваше 20 хиляди лева, нямаше да го вземем. Камбуров е истински професионалист и аз лично съм много доволен, че ще играе в ЦСКА. Чакаме Стойчо Младенов да си каже последната дума за още няколко играчи. Трябва да спрем с тези интереси на мениджъри, треньори, ръководители, да се купуват недоказани футболисти и после клубът само да си пати от това. Спираме с комисионните към мениджъри за недоказани играчи. Всяка седмица изплащаме задължения за нереални договори, вместо да си гледаме клуба и детско-юношеската школа. С мениджъри ще се работи само за продажба в чужбина. Когато си свършат работата на 100 процента, аз лично ще им дам комисионната“, каза още той.

„Колко пари взима Камбуров са си вътрешни неща. Аз не ви питам вие какви пари получавате“, завърши Илиев.