Локомотив Пловдив победи с 2:1 като гост Вихрен Сандански в първата си контрола за от зимната подготовка.

Точни за черно-белите бяха Боян Дойкич и Здравко Лазаров, а треньорът Неделчно Матушев заложи на две различни 11-орки през двете полувремена и пусна в игра общо 23-ма играчи. Единственият гол за санданчани отбеляза Мартин Станкев.

ВИЖТЕ ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА ТУК!

Локо Пд откри резултата още в седмата минута, когато централният бранител Боян Дойкич се възползва от центриране от фаул отляво и с глава вкара в мрежата на домакините.

Вихрен обаче бързо изравни в 16-ата, когато Мартин Станкев бе най-съобразителен след разбъркване в наказателното поле на Локомотив Пловдив и стреля остро по тревата във вратата гостите.

В 27-ата минута бе направен принудителна смяна в състава на Йордан Самоковлийски. Вангел Стоянов се контузи при едно центриране и бе заменен от Александър Дюлгеров.

През второто полувреме Локомотив игра с нови 11 играчи, като на терена ще остане само Карамоко, който се появи в игра в 31-ата минута. В състава на Вихрен също имаше много промени, като само вратарят Симеонов и Радев от титулярите останаха на терена и за втората част.

В 72-ата минута главният съдия Иван Бабанов отсъди дузпа за нарушение на К.Коцев в наказателното поле на тима от Сандански срещу Йордан Тодоров. Домакините имаха претенции към арбитъра, но той бе категоричен. Здравко Лазаров копна от бялата точка топката в средата на вратата, а вратарят плонжира и оформи крайното 2:1 за Локомотив Пд.

Съставите на Вихрен Сандански и Локомотив Пловдив можете да видите и тук!