Базил де Карвальо отново се появи на стадион „Георги Аспарухов” днес преди обяд, с което продължава сагата между отборите на Левски и Локомотив Пловдив относно чий футболист е Базил.

След като вчера Левски закара нападателя от лагера в Александропулис в Сандански, в хотела на Локомотив Пловдив се разгоря спор между двата клуба има ли подписан договор Карвальо със „сините” и имат ли право Левски да се отказва от него, след като официално го представиха за ново попълнение.

От лагера на Левски твърдят, че Базил има хронични проблеми с едното си рамо и не искат да финализират според тях неподписания още договор между клуба и играча. От Локо Пловдив пък реагираха за отношението към нападателя, като казаха, че има подписан анекс, който е със силата на контракт и считат, че футболистът е собственост на Левски.

Според информация на Gong.bg Базил де Карвальо не е преспал в хотела, където са настанени футболистите на Локо Пловдив в Сандански. По решение на ръководството на пловдивския тим футболистът бе докаран днес по обяд и оставен в общежитието на Герена.

Базил де Карвальо пристигна с багаж и се настани и заяви пред Gong.bg, че е футболист на Левски.

Вижте ексклузивните снимки на Gong.bg от завръщането на Карвальо на Герена: