Старши треньорът на Левски Ясен Петров смени спортния директор на сините Георги Иванов и той говори пред медиите, а не както предварително, неофициално, бе обявено, че Гонзо ще отговаря на журналистическите въпроси на летище „София”.

В създалата се ситуация около мача Калиакра - Левски и категорично изразеното мнение на кмета Цонев, че двубой няма да има, логично бе да попитаме Петров с каква нагласа е отбора и лично той очаква ли да се играе срещата.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА ЯСЕН ПЕТРОВ ТУК!

„Нагласата ни е като за официална среща, категоричен е Ясен. Виждате готвим се. Тук сме. Пътуваме. И сме с нагласата, че ще има мач.”

Даниел Младенов не попадна в групата на Левски за двубоя в Каварна. Каква е причината, според Ясен, дали не е доволен от неговите изяви или е контузен?

„Както не е попаднал в групата, така следващия мач може да попадне” - философски заключи Петров - „Това зависи изцяло от него. Имаме достатъчно играчи. Даваме шанс на друг футболист. Естествено, ако му се даде възможност, да вземе участие в мача, да покаже, че заслужава мястото си в Левски.”

Какво е състоянието на Веско Минев и Сержиньо Грийн, които се завръщат в състава на Левски след изтърпени наказания?

„ Със Серж ще подходим малко по-внимателно” - сподели Ясен - „Все още той има болки в глезена. Веско Минев е готов на 100% за игра. Божидар Митрев сега не е в групата, но следващия мач може да попадне. Виждате, че даваме шанс на повече хора.”

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА ЯСЕН ПЕТРОВ ТУК!