Вратарят Божидар Митрев отново не попадна в групата на Левски. Този път той е отпадналият от тримата вратари на „сините”. За Каварна ще отпътуват Пламен Илиев и Кирил Акалски. Извън сметките за първи път от началото на сезона остана и крилото Даниел Младенов. На неговото място в групата попадна Сашо Киров, който доскоро беше контузен. В селекцията на Ясен Петров място намери и младокът Тонев, който остана резерва срещу Черноморец.

Интересен факт е, че от началото на сезона Даниел Младенов е единственият футболист на Левски, който е играл във всичките мачове на тима.

Очаквано вън от състава е и Гара Дембеле, който е наказан за гостуването на Калиакра. Ето и 19-те футболисти, които „сините” ще качат на самолета за Варна: Пламен Илиев, Кирил Акалски, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Веселин Минев, Сержиньо Грийн, Иво Иванов, Йордан Милиев, Марко Видович, Даниел Димов, Владимир Гаджев, Дарко Тасевски, Александър Александров, Мариян Огнянов, Христо Йовов, Цветелин Тонев, Александър Киров, Жанвион Юлу-Матондо и Исмаил Иса.