Главният мениджър на ЦСКА Драголюб Симонович коментира ситуацията около напускането на Иван Йовановски и Иван Караджов преди мачовете срещу Литекс и Лудогорец. „Имахме късмет с това напускане, защото е лошо когато бръмбарът ти е в къщата. Сега вече е извън нея и не може да пее където трябва“, каза Симонович, визирайки явно бившия кондиционен специалист Иван Йовановски.

Той предупреди колегите си от Лудогорец да внимават с Йовановски. „В последните мачове се видя резултатът от работата на старши лейтенанта. Особено в двубоя с Лудогорец, когато второто полувреме те ни надиграха. ЦСКА има сили да играе 30-35 минути на пълни обороти. Познавам се много добре с кондиционния треньор на Лудогорец Душан Стевич. Той работи много добре, но сега трябва да внимават с идването на Иван“, каза Симонович.

Колкото до Иван Караджов, Симонович заяви: „Всички приказки, които изприказва Караджов вчера, според мен, са повече оправдание на това, което той направи. Искам да ви кажа, че отношенията ми с него бяха напълно нормални. Броени дни преди неговото напускане излязохме аз, той и един футболист на Локомотив София в известно столично заведение. Там пихме спокойно“, каза Симонович.

Симонович призна, че има единствено проблеми с нрава и характера на Мишел Платини. „Този проблем не е само при мен. Имало го е и при другите треньори и отбори, в които Платини е играл. Колкото да всички информации, че едва ли не съм скаран с Янис Зику ще кажа, че в този момент с него съм в най-добри отношения.“

Симонович също така заяви, че откакто е дошъл в ЦСКА, не е бил изкаран само, че е бременен и после абортирал.